Kategóriák

Linkajánló

MAKRO-DOM Építő és Ingatlanforgalmzó Kft. - Ingatlan
Cím: 1034 Budapest III. kerület, Bécsi út 165.
Telefon: (1) 250-4041
Web: http://www.makrodom.hu

Társaságunk, a MAKRO-DOM Kft. a működését 1998. januárjában kezdte meg. A Társaság fő tevékenységi köre az ingatlanfejlesztés, valamint az általa megfejlesztett ingatlanok új lakásainak és egyéb helyiségeinek az értékesítése. Ezt a tevékenységét egyelőre csak Budapesten végzi! Az ingatlanfejlesztői tevékenysége során Társaságunk felkutatja a még beépítetlen - vagy bontás után újra beépíthető - telkeket. Amennyiben azt az építésügyi előírások engedik, úgy a tulajdonába került ingatlanokat társasházzal építi be.
A MAKRO-DOM Kft.a társasházak építésében - a tervezéstől a kész lakások átadásáig - mint beruházó vesz részt.
Beruházóként irányítja a tervezést, a kivitelezést, ellenőrzi ezek megvalósulását. A kivitelezési munkákat generálkivitelezőként a PROPSZT Kft. végzi. A generálkivitelező kulcsra-készen adja át a társasházi építményeket a Társaságunknak. Társaságunk végzi a beruházásában megvalósult, vagy megvalósuló új lakások értékesítését is. Ennek során megpróbálja maximálisan kielégíteni a vevői igényeket, úgy a lakások alaprajzi elrendezésnél, mint a beépíthető gépészet és burkolatok területén. A lakások értékesítése során Társaságunk az alábbi jogi jellegű szolgáltatásokat nyújtja:
ˇ társasház alapítása,
ˇ a szerződések megkötésénél ügyvédi tanácsadás és közreműködés,
ˇ földhivatali és egyéb államigazgatási kérelmek előterjesztése,
ˇ tanácsadás és közreműködés a vételár megfizetéséhez esetlegesen szükséges bank (pénzintézet), valamint a kölcsön jellegének kiválasztásában. Társaságunk 2001-ben együttműködési szerződést kötött az Magyar Külkereskedelmi Bank Rt-vel. Ennek a megállapodásnak az alapján vevőink (ügyfeleink) igénybe tudnak venni különböző - köztük az állam által támogatott kedvezményes - hitelkonstrukciót is.